lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen päivä uudessa kodissa



Ensimmäinen vuorokausi takana pienen karvapallon kanssa. :)


Saimme eilen illalla kattavat ohjeet pennun hoitoon kasvattajalta ja bussimatka kotiin meni leppoisasti Sólasin rojahtaessa nukkumaan penkin alle ja Camus’n esittäessä äänekkäitä vastalauseita julkiselle liikenteelle nukahtelun lomassa.. Aito stadilainen! ;)

Kotona pikkuinen tutustui reippaasti asuntoon ja repi riiviön elkein (paksulla huovalla suojattua) sohvankulmaa. Käytöksestä paistaa läpi jokseenkin samanlainen huumorintaju kuin uudella isoveljellään.
Iltapalaksi Camus sai 100g luomu naudanjauhelihaa (olisi varmasti kelvannut tavallinenkin,mutta minulla oli herkkä hetki), ripauksen merilevää, 1 rkl piimää, 1rkl pellavansiemenöljyä ja muutaman tipan kalanmaksaöljyä. Sitten maistuikin jo uni.

Tänään poitsu heräsi klo 5, pissasi lattialle ennen kuin ehdin nousta ylös sängystä, kävi ulkona tekemässä kaikki tarpeensa ja sai aamupalaksi 120g lihaluu-mixiä, kun ei enempää mahtunut pikku masuun. Sitten takaisin nukkumaan; unileluna toimi oikea käsi, jota roikotin sängyn reunan yli pienen pedissä. 
Puolenpäivän aikaan söi 60g liha-kasvisseosta, jossa luomunaudanlihaa ja kesäkurpitsaa. Lisukkeina pellavansiemenöljyä, kalanmaksaöljyä, merilevää ja probiootteja. Enempää ei maistunut. Iltapäivällä puklautti osan ruokaa ulos, mutta söi sitten toiset 60g samaa liha-kasvisseosta ja nyt illalla 160g  lihaluu-mixiä hyvällä ruokahalulla. Aika hauska tyyppi! Syö ja juo aina istualtaan.

 

Uni maittaa jälleen, kun masu on täysi. :) Huomenna lisään ruokaan rasvaista kalkkunan lihaa. Tuntuu, että pikkuinen kuluttaa tällä hetkellä enemmän kuin suostuu syömään. 


Parit hätäpissat ovat tulleet sisälle, mutta muuten kaikki tarpeet ulos!
Camus osaa kyllä kulkea jo hienosti hihnassa ja juoksentelee kivasti mukana nurmikolla. Suuri kiitos siitä kasvattajalle! Vähän raskaaksi käy jo lenkillä mukana kantaminen, kun painoa on se yli kuusi kiloa. Sólas on ottanut uuden tulokkaan vastaan omaan leppoisaan tapaansa. Ei vain oikein uskalla leikkiä pienen kanssa vielä, vaikka Camus yrittää haastaa painiin harva se tunti. Toivottavasti ruoka pysyy nyt sisällä ja TOIVOTTAVASTI pieni nukkuu ainakin sinne viiteen tänäkin yönä. Saisi ottoäitikin vähän unta kalloon. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti