sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mörköikää odotellessaEugenian Carus Camus 4kk. Itse päivänsankari ei ollut potretista mitenkään innostunut... ;)

Meidän riiviöstä on kasvanut oikein hieno koiranalku. On ollut täysin sisäsiisti viikon, ulkona tarvitsee käydä enää vain 3-4 kertaa päivässä (parasta!). Viikon aikana on tapahtunutkin sitten suuria muutoksia pennun luonteessa. Tässä muutamia uusia kehityksen suuntia:
Enää ei, luojan kiitos, hauko suuhun ihan mitä tahansa tieltä. Katsekontaktin hakeminen on parantunut. Ei juurikaan hypi ihmisiä vasten. Kulkee ihan ok hihnassa. Ainoastaan maata pitkin lentävät lehdet ovat ylivoimainen ärsyke. On rauhallinen ja makupalan avulla aika hyvin kontaktissa, vaikka vastaantuleva koira räyhää meille. Antaa harjata jalatkin ja katsoa hampaat seisoen rauhassa paikoillaan. Tykkää käydä lämpimässä suihkussa. Muutenkin voi alkaa puhumaan jo tottelevaisesta koirasta. Melkein kuin olisikin kaksi isoa koiraa talossa. Kyllä kannatti panostaa pennun koulutukseen!

Camus et les feuilles mortes 21.9


Erkonomia ennen kaikkea.
Kukkulan kuninkaat

Yksi ihmeellisistä uusista jutuista: Camus tarjoaa Sólasille lelua.

Kaverikuva <3
Torstaina oli havaittavissa jotain ihme energiaa. Ensin jumii Sólas kesken liikkeen
Ja perässä jumii Camus.Perjantaina vierailtiin illanistujaisissa. Tyypit etsivät tietenkin kiellettyjen listalla olevan sängyn jälkeen mukavimman makuualustan... :D
Pyykkikassi ja mattokasa, onko parempaa?!

Yksi ei ehkä niin hyvä juttu on "mörköiän" selvä lähestyminen. Camus ei missään nimessä ole arka, ennemminkin utelias ja tänään ensimmäisen kerran reagoi ulkona ihan normaaleihin asioihin perääntymällä. Namia naaman eteen, niin kaikki oli taas hyvin ja päästiin Mbarille asti nauttimaan 4kk synttäreiden kunniaksi siankorvaa (Camus) ja Lattea (minä) koiraystävällisessä kahvilassa. Nomnom Camus pitää julkisista paikoista, kun siellä on niin monta ystävällistä rapsuttajaa ihan vain Hänen Majesteettiaan varten. Kotonakin on niin sylihauvaa, että! Koko ajan pitäisi saada olla sylissä paijattavana.


Edelleenkin pienelle riittää tunti vapaana riehumista, pienet painit Sólasin kanssa ja hieman aktivointia päivässä. Loppuajan nukkuu mitä älyttömämmissä asennoissa äänekkäästi kuorsaten. 

Päivän liikkiskuva: Sólas ja pupunen päiväunilla. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti