perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kesäloma!



Tänä aamuna pikkuinen joutui kohtaamaan julman, yksinäisen maailman, kun luikahdin Sólasin kanssa lenkille ja siippa veteli vielä sikeitä yötyön jäljiltä. Jonkin aikaa huusi perään ja parit pissat oli päästänyt lattialle. Kuitenkin takaisin tullessa nukkui rauhassa makkarissa omalla paikallaan. Erävoitto! Sitä seurasi koulutustuokio viereisellä nurmella. Camus tulee vauhdilla luo istumaan suoraan eteen kutsuttaessa. Uutena juttuna kokeiltiin maahan menoa makupalan perässä ja sekin onnistui. Sitten vielä vietitystä kepillä raahaten sitä nurmella ja vitsi, että tulee asenteella perässä. Välillä sai kepin kiinni, välillä taas nostin kepin, jolloin pentu istui ja sai kepin palkaksi. Sisällä harjoiteltiin vielä näyttelyseisontaa. Kylläpä pientä nukutti ja pitkään.


Sitten lähdettiinkin jo reissuun. Ensimmäinen pitempi automatka meni loppujen lopuksi hyvin rauhallisesti. Camus vinkui ja huusi vaihtelevasti ensimmäisen puoli tuntia, kunnes nukahti jalkatilaan tyynylle. Sólas veti sikeitä auton takaosassa. 
Pysähdyimme syömään Hämeenlinnassa. Pentu hoiperteli muiden perässä nurmelle varjoon ja sammui kuin saunalyhty niille sijoilleen.

Ihanaa olla lomalla! Koirat nauttivat, kun saavat juosta vapaana mökin pihalla ja metsässä.




Ruokinta on mennyt vähän niin ja näin automatkan vuoksi, mutta pentu sai lopulta neljä ateriaa sekä naudanmahaa ja -keuhkoa makupaloiksi. Lihakasvisseosta yhteensä 220g ja 200g jauhettuja broilerin siipiä. Luunsirut tulevat vielä ulos suurimmaiseksi osaksi sellaisenaan, joten sai 1/2tl kalsiumia lihakasvisseoksessa. Osa ruoasta jää vieläkin syömättä samoin kuin makupalat tekevät kauppansa vain rajoitetusti. Hoikkanenhan pienoinen on, joten en uskalla alkaa ainakaan rajoittamaan ruoan määrää.
Käpyjen ja apiloiden tuhoamisen jälkeen iski väsy. Koska ei millään malttanut rauhoittua nukkumaan, vaikka silmät jo meinasivat painua kiinni, autoin asiaa laittamalla riiviön hihnaan. Nyt painutaan unten maille, huomenna on taas uusi jännittävä päivä, kun Camus joutuu ensimmäistä kertaa hoitoon juhlien ajaksi. Onneksi hoitaja on varmasti luotettava ja aina yhtä rauhallinen Sólas on turvana uudessa tilanteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti