torstai 8. toukokuuta 2014

Harrastuskoiria ja gerbiili-invaasio

Pitkästä aikaa vähän päivitystä! 

Beaucelainen on kasvanut kovasti ja venynyt noin mittoihin säkä 70 cm, paino 38kg. Ikää kohta 10kk, eli hieman isompi on kuin odotettiin. Ihana rakkaus pakkaus, jolle on ehtinyt valitettavasti ympäristö tehdä tepposensa pari kertaa ja niitä henkisiä ja fyysisiä kolauksia ollaan kuntoutettu urakalla pois. Nyt itsetunto on palannut ja sitä myötä myös hieman käskyjen kyseenalaistamista huomattu välillä. Muuten kuitenkin kaikin puolin ihana rakkauspakkaus suurella sydämellä.

Töihinkin on kakru päässyt mukaan, kun päivä olisi venynyt turhan pitkäksi yksin kotosalla. Yllätti jopa rauhallisuudellaan ja tottelevaisuudellaan.


Aloitettiin Sólasin kanssa agilitykurssi, josta karvapallo nauttii suunnattomasti. Kaikki pomppiminen ja putkeen sukeltaminen tapahtuu omalla persoonallisella tyylillä ja vauhdilla. :D


Gavrun kanssa aloitettiin puolestaan TOKO:n alkeet. Kummallakin karvakuonolla mennyt hienosti harrastuksissa. Gavru erityisesti on hyvin työmotivoitunut. Näyttelyharjoituksetkin ja paikallaan seisominen kopeloitavana alkavat mennä ihan ok.Meille on tullut myös muuta perheenlisäystä muutaman uuden gerbiilin ja gerbiilivauvojen muodossa. Ihania pikku piipertäjiä ovat ja koiratkin ovat jo tottuneet niihin onneksi. Katselevat välillä menoa terrassa kuin mini BB:tä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti