sunnuntai 30. marraskuuta 2014

"Determination today leads to success tomorrow!"

Täysin näin! Taas sen on saanut huomata! Pysyimme positiiviselle linjallemme uskollisina ja kaikkien epätoivon hetkien ja itkun ja hammasten kiristyksen jälkeen penneli oli oikein mallioppilas eilen agility tunnilla! Jee!
Hauskinta oli, että pojan kontakti hajoili koko matkan koirakouluun, mutta kun astuttiin sisään koulutustilaan siirtyi Gavran suoraan koulutusmoodiin, otti kontaktin ja totteli ilman hihnaa kuin ammattilainen ainakin. Jopa rauhoittui vuorojen välissä ja suoritti pujottelua lukuunottamatta uudetkin esteet tarkasti ja varmasti häntä heiluen. Jippii!!!

 
Rauhoittumis harjoituksia treeneissä. Lasten kurakäsine on suojaamassa parantuvaa tassua.


Solas sitten vetikin omaa showta treeneissä ja vähän pisti taas naurattamaan :D Se on ihan hölmö! Onneksi sentään harmittomalla tavalla ja saatiin ihan puhdas ratakin pari kertaa aikaiseksi. Itse sekoilin kuitenkin enemmän hah.

Gavranilla on ollut polkuantura jälleen halki. Onneksi paranee hyvin, vaikka onhan siinä aika työ. Arki aamuina käytiin pitkiä hihnalenkkejä, kun kaistapään ei saa antaa juosta vapaana ja siipalle sattui kolme aamuvuoroa peräkkäin. Noh, harjoituksesta johtuen hihnakäytös oli perjantaina loppulenkistä täysi kymppi. Bonuksena huomasin kotona, että niskat eivät olleet rasittuneet yhtään, kun kiskaisut ja hihnaan nojaaminen jäivät niin vähälle. Nyt lenkille menossa ja nähdään, miten hyvin jaksavat hillitä itsensä tänään ruuhkaisemmilla lenkkipoluilla. Makupaloista ei ainakaan ole puutetta. Mies kävi onneksi täyttämässä koirien makupalavarastot kaikella mahdollisella maukkaalla viljattomalla täysravinnolla, josta pojat pitävät ja sekoitan ne kaikki naudanmahan ja lihatikkupalojen kanssa makoisaksi yllätyspussiksi.

Ihanaa! Huomenna alkaa joulukuu ja voi laittaa jo minikuusen koristeineen esille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti